13 чужди туристи, екскурзовод и шофьор на туристически бус, в който

...
13 чужди туристи, екскурзовод и шофьор на туристически бус, в който
Коментари Харесай

15 души, 13 от които чужди туристи, са в болница след челен сблъсък край Рилския манастир

13 чужди туристи, екскурзовод и водач на туристически бус, в който са пътували чужденците, са превозени в болничното заведение в Благоевград след злополука, станала на пътя към Рилския манастир, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за случая, който е станал в региона на село Пастра, е подаден към 12 часа през днешния ден, когато на замръзнал сенчест сектор са се сблъскали туристическият бус и джип.

На десен завой водачът на джипа е изгубил надзор и е навлязъл в лентата на буса. По данни на полицията 13 пасажери от микробуса са превозени с коли за спешна помощ до болничното заведение в Благоевград. Те ще бъдат прегледани и при нужда ще им се окаже здравна помощ. Някои от тях имат повърхностни пострадвания. На място е било оказана помощ на една от пътничките. Произшествието се обслужва от РУ-Рила.

Пътят беше затворен за два часа за придвижване на моторно-превозни средства, само че преди минути е бил отворен, прецизираха от ОДМВР-Кюстендил.

Шофьорът на джипа, който е пътувал самичък, се е оплакал от болки в гърдите.

При тестването на водачите за приложимост на алкохол пробите са се оказали негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР